Neohodnoceno

Dárkový balíček

Kvalitní české víno - odrůda Pálava, 1 kg květového nebo pastovaného medu od včelaře a dárkový poukaz.

Hodnota poukazu
Med
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Odesíláme od listopadu Odesíláme od listopadu Odesíláme od listopadu Odesíláme od listopadu Odesíláme od listopadu Odesíláme od listopadu Zvolte variantu
Kód: 443/300 443/501 443/500 443/502 443/100 443/503 Zvolte variantu
800 Kč 820 Kč 1 000 Kč 1 020 Kč 1 500 Kč 1 520 Kč od 800 Kč
Kategorie: Dárkové poukazy
Záruka: 6 měsíců

Dárkové balení bude jistě skvělým dárkem pro vaše blízké a známé, a to nejen k vánocům! Jedná se o ideální dárek i k narozeninám, svátku, nebo zkrátka k jakékoli významné události. I Vaši obchodní partneři jistě ocení možnost využít dárkový poukaz na nákup kvalitní české zeleniny přímo od farmáře.

  

A co v balíčku najdete?

  • 1x láhev o objemu 0,75 l exklusivního českého vína z vinařství Bílkovi - odrůda Pálava
  • 1x český květový med přímo od včelaře - 1kg
  • 1x dárkový poukaz ve výše uvedené hodnotě, který platí rok od data vydání

 

Na zdraví!

Pálava je moštová odrůda révy vinné, určená k výrobě bílých vín, která vznikla křížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. Odrůda byla vyšlechtěna Ing. Josefem Veverkou, který její šlechtění zahájil v roce 1953 ve Šlechtitelské stanici ve Velkých Pavlovicích a později v něm pokračoval v Perné.

  • Zařazení: polosladké
  • Ročník: 2019
  • Zatřídění: pozdní sběr
  • Zb. cukr g/l: 18,2
  • Kyseliny g/l: 6,2
  • Objem: 0,75 l

Původ vína v.o. Morava, podoblast velkopavlovická, Česká republika.

 

Dobrou chuť

Květový pro nás vyrábí včely pana Josefa Lounka z Ostrova u Poděbrad. Med je zpracován tradičním způsobem bez použití náhražek.

 

skladovani
Víno skladujte vodorovně chladu, temnu a vlhku při stálé teplotě 7 až 12°C. Ideální je sklep, pokud nelze, lednice bude dobrá volba. Dlouhodobě se má med skladovat v chladu a temnu. Med je hygroskopický (váže vzdušnou vlhkost), proto je nutné ho skladovat v uzavřené sklenici. Med, který průběžně spotřebováváme, můžeme skladovat i při pokojové teplotě. Mnohem lépe se roztírá Horní vrstva medu do sebe „vsakuje“ vzdušnou vlhkost, tím se v ní zvyšuje obsah vody, snižuje poměr cukru a tedy narušuje její konzervace a mohla by začít kvasit (teplota 10-25°C je pro kvašení příznivá). Pokud však tuto horní vrstvu průběžně ujídáme, med vydrží i při pokojové teplotě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: